Album med punksamlingar

Under åren har det getts ut mängder av kompilationer på CD-skivor och andra format. Detta är en lista på ett urval av dessa. Observera att det här bara ingår kompilationer med olika band och inte samlingar med ett enda band.

Samlingar med svensk punk

Ståkkålmsjävlar - Samling med punk från Stockholm: Ebba Grön, Grisen skriker, Ush och Rude Kids är några av banden som finns med.
GBG Punk 1977-1980 - 35 låtar med punkmusik från Göteborgsband: Attentat, Slobobans undergång, Liket lever och Bruset m.fl.
Vägra raggarna benzin I, II, III och IV - Med undertiteln Punk från provinserna: P-nissarna, Problem, The Same, Urban Släke, B-Bizex och andra band utanför storstäderna.
En samling finlandssvensk punk- och skräpmusik - Tidigare outgiven finlandssvensk punk samlad på en skiva.
Definitivt 50 spänn – Från 1992-2004 utgavs totalt tolv album med aktuell svensk punkmusik där prislappen löd 50 spänn.
Beat Butchers 10 år - En samlings-CD som gavs ut 1994 med band som 23 Till, Inferno och Rolands Gosskör.
Röjarskivan 1-3 – Gavs ut av Ägg Tapes & Records och några av banden hette Barbaras Grannar, Rövsvett och The Kristet Utseende.
Äggröran 1-7 – Gavs ut av Ägg Tapes & Records i en längre serie. Köttgrottorna, Perkele, Sista Skriket och Vrävarna var några av de många band som ingick.
Vägra för helvete - Kompilat med band hos Rosa Honung Records: Sabotage 81, Strebers och Tredje könet m.fl.

Samlingar med utländsk punk

Punk – the Jubilee – Dubbel-CD och en av väldigt många samlingar med punk från slutet av 70-talet och början av 80-talet. Sex Pistols saknas av någon anledning.
Totally Punk Rock – En av väldigt många samlingar med punk från slutet av 70-talet och början av 80-talet. The Clash saknas av någon anledning.
Oi! The Album – Samlingsskiva med Oi! med band som Cockney Rejects, Cock Sparrer och The Exploited.
Punk-O-Rama 1-10 - Serie som utkom 1994-2005 i regi av Epitaph Records. Några av banden var Down By Law, Millencolin, Rancid och Wayne Kramer.
Fat Music for Fat People – Första kompilation i en serie som gavs ut av Fat Wreck Records. Lagwagon, No Use for a Name och NOFX m.fl.

Tipsa gärna om kompilationer från andra länder.

omslag 1omslag 2omslag 3omslag 4